Hotel Es Pla
Es troba envoltat de jardins mol ven conservats, a 200 metres de la platja , del poble de San Antoni de Portmany. Aquest acollidor hotel te 175 habitacions amb aire condicionat, totes amb una decoració senzilla, colors neutres, terres de ceràmica i mobles de fusta de pi . Està provis de balcó, televisió per satèl·lit, telèfon de línia directa, frigorífic i aigua mineral.
Els hostatges podem gaudi de la piscina descoberta o descansar del sol sota l’ombra de uns dels arbres majestuosos del jardí. L’hotel també disposa d’una piscina coberta climatitzada, tenis de taula , tir amb rifle i activitats de oci programades. El restaurant disposa de bufet lliure i salo bar mol acollidor
Vista entrada principal del Hotel
Jardins per passejar i jugar els infans i com no els grans
Resinte Piscina i d'esbarjo per pendre el Sol
Recepsio oberta les vint-i-quatre hores del dia
Sala bar per aperitius i refrescos
Saló per descansar i jugar a quansevol joc de taula
Habitació amb balconada un si veuen tots els jardins del recinte
Una soculenta Paella D'Arros per lleparte els dits
Divertiments ques fan desprès del sopar per passar la estona divertida i alegra
Historia de Sant Antoni de Portmany
.
En el segle II aC. els romans s’establien en la illa fundant Portús Magnus, segle mes tard es conquistada per els moros, posant-li Portumany. Fins el segle XIII, després de la reconquista de la illa per part de Jaume I, no fou constituït l’actual nucli urbà de Sant Antoni de Portmany.
A partí del segle XVI, pels constants atacs pirates, la població comença a bellugar-se , motivant la construcció de mols sistemes defensius al llarg de tota la costa, al igual que por totes les illes, per protegir a la població. Maregen especial menció les restes de una antiga fortificació situada al voltant del Cabo de Albarda, conegudes com Torres d'En Lluc.
No es fins els mitjans del segle XX, amb el Boom Turístic, quant la població pateix el millor moment de esplendor de la seva historia, que duran fins els nostres dies. Es creant les primeres infrastructures hoteleres y es visitada per els primers turistes.
Estació de Autobusos per poder desplaçar per tota la Illa
Caixes de peix fresc acabades de descarregar del Moll
Les dones com està mandat mirant les tendes de roba
Monument a la Pau en un jardí de Sant Antoni
Passejant pel Port Marítim
Assentats en un banc del Passeig Marítim
El Monument al Ou de Colón es troba situat en una rotonda al voltant de la Platges de Sant Antoni. Es tracta de una escultura en forma de ou, realitzada en formigó armat i te 6 metros d’altura , en el seu interior destaca una replica de la carabela Santa Marià realitzada en ferro. Va ser inaugurada l’any 1992.
El popular Mercadillo "Hippy" de Las Dàlies es celebra tots els dissabtes i acudeixen milers de persones, especialment entre el 1 de maig i el 31 de octubre. Es ven roba Adlib, bijutería, sándalo, instrumentes musicals exòtics, CDs de música ètnica, joieria, teles decoratives, estatuillas, antiguitats hindúes, pares, llibres i un llar etc. .En el mercat també ja un restaurant i altres llocs un si podrà degustar sucs naturals o pastissos àrabs.
Passejada típica amb carrilet per visitar sones turístiques
Ja una infinitat diversa de regals que tomplent els ulls i no saps que triar
Mercadillo un les senyores disfrotant mirant i comprant
El castell d’Eivissa comprèn un conjunt d’edificacions de diverses èpoques i de molt interès.
Actualment està en procés de restauració per a reconvertir-se en un Parador Nacional.
L’origen del castell podria remuntar-se a l’època àrab, quan encara no existien les morades renaixentistes, un conjunt de 12 torres, conformaven una estructura fortificada.
El recinte ha evolucionat amb els diversos pobladors de la illa, essent la residència dels militars i dels representants del govern. A les seues dependències es conserven diferents elements arquitectònics d’estil gòtic, renaixentistes i àrab.
Homenatge del poble D'Eivissa i Formentera 1883-1973 a Ysidre Macabich i Llober capella de la parroquia
Un dels patis del Castell
Interior del Castell
Entrada al Castell
Santa Eulàlia,la tercera població en número de habitants de Eivissa , es troba a 21 km del aeroport i es un lloc ideal per famílies y turistes en busca de pau i tranquil·litat. ja un passeig marítim precisos que se estenc al llarg de la platja, envoltat per una línia de frondoses palmeres. Hotels i apartaments de qualitat en tota la zona.
Fotografia feta a la soca d’un arbra centenari
Passeig marítim de Santa Eulària des Riu
Desenbarcant al Port de la Savina de Formentera prosedent de Eivissa
Formentera és una de les Illes Pitiüses, que consta d'un únic municipi. Amb una superfície de 77 km² és l'illa habitada de menor extensió de les Illes Balears. Ocupa la posició més meridional, separada de l'illa d'Eivissa per un estret pas d'aigua i d'illots comuns anomenat es Freus, de 7 quilòmetres de longitud.
La Savina: que junt amb el seu port conforma el primer nucli que es troba el visitant, ja que és el punt a través del qual s'arriba a l'illa. Si alguna cosa caracteritza La Savina és el constant transit d'embarcacions: vaixells carregats de turistes i formenterers, ara s'hi poden trobar gran quantitat de bars, restaurants i petits comerços, donant així molta més vida i color al petit port de Formentera
Es Trucadors és una península que es troba al nord de Formentera. Pertany a la parròquia de Sant Ferran de ses Roques, dins la vénda de ses Salines, i està inclosa en el parc natural de ses Salines
Vista del Far de la Mola
La Mola es la zona mes 'allunyada' de la illa. No significa, però, que la seva visita no sigui obligada. Es tracta també de la zona mes elevada, 192 metres sobre el nivell del mar.
El far destaca per la seva majestuositat, punt de referència per navegants y aventurers, així En La Mola es troba la parròquia de Nostra Senyora del Pilar que com la seva blanca església. Sa convertit , junt amb el mencionat far amb una imatge distintiva de la zona
Travessar el mar caminant uns 150 metros, o nedant millor dit, arribant a la illa de s’Espalmador, trobareu els famosos fangs , que han sortit en la pel·lícula “Lucía y el sexe”. La veritat es que apart de les seves qualitats medicinals , no ho recomano ha ningú si no mireu la foto i vosaltres mateixos
ALBUM FOTOS EIVISSA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada