Hotel Corbeta
Aquest ampli complexa està compost por un edifici principal i varis bungalows, sumand entre tots un total de 360 vivendes. Oferint als seus hostatges una amplia zona ajardinada i de bany i un hall de entrada amb una àrea de recepció 24 hores. Ademes, hia una sala de televisió, una sala de jocs, un supermercat, algunes tendes, cafeteria, pizzería, un acollidor bar i un restaurant climatitzat. Els hostatges poden edemes utilitzar la connexió a Internet de pago i el servei de lavandería. Per els mes petits, el hotel esta previst de un club infantil i de un parc.
Els bungalows estan decorats amb un estil tropical (fusta de mimbre) i distribuïts com segueix: el saló te un sofà llit per 3 ó 4 persones, caixa forta, escriptori, frigorífic, TV via satélite . El dormitori te 2 llits individuals y telefono de línia directa. Ademes, te un bany complert amb secado. La terrassa te una taula amb 3 cadires i 2 tumbonas.
A la part exterior hia 2 piscines de aigua dolce i 2 de aigua salada (alguna climatitzada) amb una zona per nens y tobogans, un àrea deportiva, bar de aperitius y terrassa amb sombrillas. Tenen la possibilitat de utilitzar el solàrium y practicar una gran varietat de activitats de temps lliure, com ping-pong, tiro amb arc, volley-playa, petanca, minigolf, gimnasta y boceu, tenis, squash, monta en bicicleta de muntanya i jugar al billar.L'hotel te un ampli i variat programa de activitats i de entreteniment, tant per adults com per petits.

Entrada principal Hotel Corbeta

Hall de entrada amb una àrea de recepció de 24 hores

Escalinata de mabre de entrada i sortida del Hotel

Salo bar i sala de ball

Sortint del bungalows tot caminant per anar al Restaurant

Apunt de esmorzar al Restaurant al fons a ma dreta el bufet

Les dones com sempre comprant a les botigues en aquest cas de Platge Blanca

Caminant pel passeig marítim de Platge Blanca

Recinte de bungalows decorats amb camins i arbres

Exterior d’un bungalows

Conjunt de Piscines, 2 amb aigua salada i 2 amb aigua dolc climatitzades
Llocs d’interès de Lanzarote que vàrem visitarUna de les grates diferencies de Lanzarote, si la comparem amb les altres Illes de Canàries o d’altres llocs de turisme, es la seva oferta de atraccions turístics, Lanzarote es un lloc exclusiu de Sol i Platges, aquí i trobareu llocs que dàveu visitar La oferta d’atractius turístics que he recollit de Lanzarote, esta basada primera ment en centres de Art, Cultura i turisme, que estan administrats per el Cabildo de Lanzarote. Es un conjunts de llocs que destacant per ser, alguns d’ells naturals, i avé sigut decorats i adaptats per el destacat artista lanzaroteny Cèsar Manrique.
En el sector Nord es troben los “Jameos del Agua”,Jameos es la part d’un tub volcànic, de la que sa derrumbad el sostre a causa de l’acumulació de gasos, generant una apertura circular per la que espot accedir al interior del tub volcànic. Dos d’aquest Jameos (orificis) i el tram del tub per un va circular el magma es el que sa dominat “Jameos del Agua”.

Monument de los Jameos del Agua situat a la seva entrada
%5B1%5D.jpg)
Escalinates per accedir als Jameos

Entrada ajardinada d'un Jameo

Interior d'un Jemeo condicionat per ser visitat
Interior d'un tub volcànic restaurat per ser visitat

Vista d'un dels Jemeos mol visitat

Cova que dona entrada al Auditori

Auditori que comunica amb un túnel de dos quilometres de llarc a les Coves de los Verdes
Mol apropà es troba la "Cueva de los Verdes". Aquesta cova es va formar a causa d’una corrent de lava mol fluida, podem accedir a ella a traves d’un Jameo. Dos quilometres de la cova han sigut accionats per ser visitats, es possible aprecia capritxoses formes a les roques i estalactites originades per el goteix de la lava. En el interior de la Cova s’ha habilitat un auditori que brinda una excepcional acústica un se realitzant mol sovint ,concerts amb instruments de vent.

Monument a la Cueva de los Verdes

Entrada a les coves

Tot baixant per accedir a les diferents grutes

Capritxosa forma de roca i estalactites originades per el goteix de la lava
Orifisi d'un cràter format per les corrents de lava

Formes en las Roques provocades per erupció volcànica
També en el sector nord de Lanzarote trobem el “Mirador del Rio” està exactament al cim del Risco de Famara a 470 mts. D’altura, on antigament existia una bateria de metralladores i canons. Cèsar Manrique va dissenyar en 1973, un es divisa el conjunt de illes e illots nomenats “Archipiégalo Chinijo” en primer lloc la Illa La Graciosa.

Monument al Mirador del Rio i esplanada entrada principal

Mirador espectacular de vidre envoltat de pedres volcàniques

Arcada i passarel'la amb pedra volcànica i la Illa Graciosa al fons

Fent fotos a la Illa Graciosa des de fora i dintre del Mirador del Rio

Menjador del Mirador del Rio
En el centre es trobant, El “Jardins de Cactus”, Es un jardí botànic de 5000 mts2 que acull a la vora de deu mil exemplars de cactus de més de mil espècies distintes. El Jardí sa construït sobre una cantera de extracció de cendra volcànica i la obra arquitectònica està construïda amb pedra i en formació de terrassa, mol semblant a un anfiteatre roma

Entrada al Jardin de Cactus amb aquesta escultura imprassionant de Cactus gegant

Conjunt de Cactus de diferents espècies

Vista panoràmica del Jardí un si pot veure un conjunt de grades semblants a un amfiteatre Roma
Conjunt de Cactus rodons mol grans amb moltes punxes
La “Casa i Museu al Campesino” i el “Monument al Campesino” es trobant al centre de la Illa . La casa museu va obrir les portes al públic l’any 1968, es una creació de Cèsar Manrique i Jesús Soto. Era un antic caseriu que ha estat restaurat i per tan conserva la arquitectura rural de Lanzarote. El monument va ser construït amb el propòsit de homenejar el esforç de la comunitat pagesa de la Illa .

Monument a la Casa i Museo al Campesino

Entrada principal als Jardins del Museu del Campesino

Jardins interiors del Museu

Resinte del Museu amb ceramicas i figures

Escales en punt de circumferència voltada de parets volcàniques per accedir al restaurant

Escales i manjador al fons, un si fan uns plats per llaparsan els dits
En el surt de Lanzarote trobarem, el mes visitat atractiu turístic de la Illa, el “Parque Nacional Timanfaya”. Las erupcions volcàniques produïdes entre els anys 1730 i 1736 que van destruí camps de cultius i pobles sencers, cobrin de cendres i material volcànic tota la Illa, aquestes erupcions son las causants del naixement dels cents de cràters que avui podem observa en aquest magnífic lloc.

Monument del Parc Nacional Timanfaya

Passejada típica amb camell per el Parc Nacional Timanfaya

Coent car de pollstre i conill amb unes parrilles existens a la boca del cràter

Mirant l'afecta produít per la brossa tirada al cràter

Craterc en erupción activa

Cràters volcanics produits per las erupcions dels anys 1730 i 1736

Tirant l'aigua dintre la voquilla perque els turistes vexin el sortidor de vapor

Sortidor de vapor surtin d'una boquilla produit per el contacta amb l'aigua
Altres atractius turístics, que mereixen se visitats son La “Fundación César Manrique” fundada l’any 1987. Esta ubicada en la localitat de Taro en Tahiche a la casa un visqué l’artista durant 19 anys. Fou construïda a la bassa de cinc bombolles volcàniques i tenen una arquitectura tradicional de Lanzarote

Monument a la Fundació César Manrique
Entrada al museu de César Manrique

Jardí amb llac i flors diverses

Barbacoa construida a l'estil de Lanzarote
Un dels jardins interiors voltat de pedres i terra volcánica

Passadis tipo gruta d'acses a la sala d'estar i picina
Sala d'estar dintre d'una bombolla volcànica lindan amb la picina

Picine construida dintre d'una bombolla volcanique
ALBUM FOTOS LANZAROTE